Even kennismaken?

'Reset to YOU' 

Een krachtige coaching sessie van 2 uur om helderheid te scheppen met betrekking tot de vraag waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat er nodig is om dat te realiseren. Ideaal voor jou, wanneer je geen behoefte hebt aan een intensiever coachingstraject, maar wél hulp kunt gebruiken bij het bepalen van jouw doel of het maken van een belangrijke keuze.

Soms is helderheid precies genoeg

Wanneer het je niet om een transformatie te doen is, maar je wél hulp kunt gebruiken bij een concreet vraagstuk op persoonlijk of zakelijk vlak, kun je bij mij een intensieve coaching sessie van 2 uur boeken.

In deze sessie begeleid ik je onder andere door middel van conversationele hypnose. Een krachtige methode om op een diepere laag van jouw onderbewuste uit te komen. Daar waar jouw antwoorden zijn. 

Vanuit mijn achtergrond verbind ik mindset technieken met een meer holistische benadering vanuit de tantra leer. Het doel is om mind, body & soul te kunnen connecten.

Na deze sessie heb jij helderheid, maar ook een concreet stappenplan wat te doen om die helderheid in resultaat om te kunnen zetten.

Een week na de sessie hebben we een afsluitende call voor eventuele vragen.

Boek meteen jouw sessie in

"Eliminate all doubt and replace it with the full expectation that you will receive what you are asking for." - Rhonda Byrne

Behoefte aan helderheid?

Reset to YOU

€297

ex btw / 2 uur

  • Intensieve 1-op-1 coaching sessie van 2 uur
  • Verdiepende vragen vooraf ter voorbereiding
  • Afrondende coach call 1 week na afloop van de sessie
  • Wil je na deze Reset to YOU sessie toch graag langer gecoacht worden? Dat kan. Je ontvangt in dat geval €100 ex btw korting op Manifest from the HEART
Boek hier meteen jouw sessie