Even kennismaken?

Dit is mijn verhaal

 

"Toen ik leerde luisteren naar de onrust in mezelf, veranderde mijn blik en daarmee mijn wereld"

Na mijn studie rechten, met als specialisatie Financieel Economisch Strafrecht, werkte ik enige tijd bij het openbaar ministerie in Amsterdam. Mijn gewenste loopbaan had ik in gedachten al uitgestippeld. Ik wilde Officier van Justitie worden. Ik kon toen alleen niet weten wat de impact zou zijn van het krijgen van twee dove kinderen. Voor mij betekende het een onverwachte carrièreswitch, met uiteindelijk bijzondere levenslessen in het verschiet.

In plaats van een juridische carrière bij het openbaar ministerie in Amsterdam, koos ik in 2012 voor het ondernemerschap. Dit gaf meer ruimte en vrijheid om de zorg voor mijn kinderen met werk te kunnen combineren.

Zonder, op dat moment nog, enige ervaring als ondernemer, realiseerden we samen met een klein team in korte tijd een succesvolle business in de Amsterdamse vastgoedmarkt. Lef in combinatie met een gezonde dosis wilskracht zorgden voor dit succes. Wat ik in de drive naar meer en groter toen alleen niet door had, was dat ik mezelf keihard voorbij liep. Weken van 60 uur werken waren er niets bij. Vakanties bracht ik door met m'n laptop op schoot. Het roer moest om.

Omdat mijn interesse meer uitging naar het bouwen aan de business, in plaats van het werken in het bedrijf, was het voor mij een logische stap om als businesscoach te gaan werken. Met de opgedane kennis in mijn eigen bedrijf hielp ik ondernemers hun business te laten groeien, om er al snel achter te komen dat échte groei valt en staat met de groei van de ondernemer zelf. Om een grotere transformatie te kunnen realiseren, ben ik me gaan verdiepen in mindset, gedrag en al hetgeen een duurzame verandering teweeg kan brengen.

Om mijn klanten de beste resultaten te kunnen laten behalen heb ik verschillende intensieve coachingstrajecten in binnen- en buitenland gevolgd. Ik leerde high-end ondernemen, waarbij de focus ligt op eenvoud, kwaliteit en maximaal resultaat voor de klant. Verdiepte me in mindset en de kracht van manifestatie als NLP Business & Master Practitioner. Volgde een opleiding Karakterstructuren (body & mind integration en chakra's) waarbij de focus ligt op de imprint periode en deed verdiepende kennis op van DISC (gedragsvoorkeursstijlen). Paralel hieraan liep mijn eigen persoonlijke verdieping. Met name de kracht van plant medicine heeft een grote rol voor mij gespeeld in het omarmen van mijn eigen spirituele kant en interesse in het mystieke.  

De laatste jaren ben ik me meer en meer gaan verdiepen in bewust-zijn en bewust ondernemen. Hoe meer ik zelf leerde loslaten, en daarmee 'uit mijn hoofd' kwam, hoe meer ik de rust in mezelf ontdekte. En daar bleek de sleutel te liggen.

Echte verandering en daarmee een meer moeiteloze vorm van manifesteren, ontstaat wanneer je meer kunt gaan vertrouwen op wat je lijf en je hart je vertelt. Het kennen en herkennen van je eigen verlangens en ernaar leren luisteren en leven, betekent nog meer in je lijf, nog meer uit je hoofd, nog meer landen in je hart.

Tantra, een eeuwenoude leer waarbij leven vanuit je zielsmissie de basis vormt, bleek voor mij de 'missing link'. In essentie betekent tantra voor mij zuiverheid. Zuivere keuzes maken vanuit je kern. De vrijheid leren voelen en ervaren in je lijf. Werkelijk aligned zijn met wat je ziel verlangt. Begin volgend jaar rond ik mijn internationale opleiding tot Tantra teacher af.

Inmiddels heb ik mijn eigen methode ontwikkeld waarbij ik mijn opgedane kennis en ervaring combineer met mijn interesse in spiritualiteit en het collectieve bewustzijn.  

Werkelijke successen realiseer je wanneer je vanuit je hart leert te leven. Wanneer je naar binnen durft te gaan, om sterker naar buiten te kunnen komen.

Ontvang je graag HEART centered berichten, rechtstreeks in jouw mailbox?

 

Geen spam & uitschrijven kan altijd