Even kennismaken?

"Trust your senses, open your heart & follow your soul"

It's time to Manifest from the HEART

Wat zou je doen wanneer je echt zou luisteren naar waar je hart naar verlangt? Hoe zou jouw leven er dan uitzien?

 

Dat we in een bijzondere tijd leven is een feit. De wereld om je heen verandert in rap tempo. En toch is er geen betere tijd dan NU om te kiezen voor een leven dat volledig in lijn is met wie jij werkelijk bent. 

In essentie beschikken we over een eindeloze potentie waarmee we kunnen creëren en manifesteren wat we wensen en wat we nodig hebben. Als we maar helder hebben waar we naar verlangen en leren vertrouwen op datgene waar we van nature toe in staat zijn.

Stel je eens voor hoe het zou zijn wanneer je echt in contact zou zijn met jouw kern, jouw diepste verlangens, zodat je met flow & ease jouw doelen kunt gaan bereiken. Hoe zou jouw leven er dan uitzien? Wat zou dat betekenen voor jezelf, thuis, in je werk en de wereld om je heen?

Wanneer je verlangt naar meer verdieping in je leven, je business en relaties is Manifest from the HEART precies wat jij zoekt.

Let's Manifest from the HEART

CREËER HET LEVEN WAAR JE NAAR VERLANGT

Alles begint bij jou

Op de een of andere manier leven we vaker dan ons lief is met de rem erop. Grootse plannen die stagneren. Relaties waar geen fut meer in zit. Wensen en dromen die op de lange baan worden geschoven. De voorbeelden kennen we allemaal.

Wanneer je je bewust wordt van dezelfde langspeelplaat die je keer op keer opzet, kun je de handdoek in de ring gooien en jezelf verliezen in afleiding...of eindelijk eens echt aandacht geven aan jouw innerlijke onrust. Het is er namelijk niet voor niets.

Wil je helder krijgen waar je naar verlangt, ontdekken wat jou in de weg staat en praktische tips & tools aangereikt krijgen om daadwerkelijk jouw doelen waar te kunnen maken, dan is Manifest From the HEART precies wat jij zoekt. 

 

Misschien herken je dit wel

 


 • je  ervaart gevoelens van onrust en ontevredenheid, is dit het nou?
 • je weet dat er zoveel meer in jou zit, maar het lukt je maar niet om de juiste stappen te zetten om dat er ook uit te krijgen
 • je bent klaar met al je getwijfel, perfectionisme en uitstelgedrag
 • je  verlangt ernaar om meer in verbinding te zijn met jezelf, met je lijf, met je hart
 • je verlangt naar diepere connecties en liefdevollere relaties
 • je zou elke dag wakker willen worden met een gevoel van vrijheid, maar in de praktijk is dat gevoel nog ver te zoeken

Van Mindfulness naar Heartfulness 

 

Vaak zoeken we het probleem en de oplossing in externe factoren. Terwijl echte, duurzame verandering...alleen in jou te vinden is.

Het komt erop neer dat je hoofd en hart hebt leren te verbinden. Ratio en gevoel mag laten samenkomen. Het ritme van je lijf mag leren herkennen. Zodat je je kunt overgeven aan je werkelijke verlangens.

Wanneer je leert te leiden vanuit je hart zul je andere keuzes maken. Alleen door te doen krijg je de resultaten waar je naar verlangt. Wanneer je los kunt laten wat niet meer bij jou hoort, maak je ruimte voor wat er werkelijk is en voor wie jij werkelijk bent.

Geloof me...ik weet waar ik het over heb. De afgelopen vijf jaar ben ik de uitdaging aangegaan om van een 'wandelend hoofd' dat altijd maar aan het werk was, terug te komen in mijn lijf. Het werd uiteindelijk een persoonlijke reis met mooie lessen en dappere keuzes. Het bracht me op het pad van Mindfulness en Heartfulness, van NLP en Tantra, voor mij persoonlijk de meest krachtige combinatie die ik ken om van hoofd naar hart te gaan. Om je vrij te voelen in je lijf. Liefde te voelen. Je echt te kunnen verbinden.

Mijn eigen reis leerde me dat het leven in essentie maakbaar is. Dat je werkelijk kunt creëren waar je naar verlangt. En ook dat dat moeiteloos mag gaan wanneer je Body, Mind & Soul leert verbinden.

Ik help jou graag op weg naar een bewuster leven, waarbij je meer in verbinding met jezelf en de ander bent. Waar zelfliefde en zelfvertrouwen de sleutel zijn tot jouw succes. 

Let's Manifest from the HEART

1Ontdek waar je werkelijk naar verlangt, om van daaruit krachtige 
keuzes te kunnen maken.

2


 

Zorg voor rust in je lijf en je hart. Zodat je met flow & ease jouw doelen kunt bereiken.

 

3Creëer meer focus en zelfvertrouwen, zodat je nu eens écht door gaat pakken.

4


 

Ontdek jouw bron van creatie en manifestatie. Van sensualiteit en kracht.

 

5Leer de kunst van echt verbinden en ervaar meer verdieping in jouw relaties.

Lead with the heart. It knows the way

Hoe zou jouw leven eruit zien wanneer je zou leven vanuit jouw diepste verlangens? Naar wat je drijft en naar wie je in de kern bent? Wat voor verschil zou dat maken voor jezelf, thuis, in je werk en in de wereld om je heen?

It's time to Manifest from the HEART

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN MIJN COACHING?

LET'S DIVE IN

Bij Manifest from the HEART ligt de focus op het verbinden van Mind, Body & Soul. Terug naar de essentie waar we zo ver van verwijderd zijn geraakt.

Ik combineer aandacht voor een krachtige mindset met een meer spirituele deep dive door de wijsheid van tantra te betrekken. Tantra is een eeuwenoude leer, waarbij de essentie over liefde, zelfliefde, en levensenergie gaat. De bron van alle creatie en manifestatie.

Gedurende 4 maanden coach en begeleid ik je om jouw gewenste doelen te kunnen realiseren. Tussen de live 1-op-1 sessies en coach calls in, krijg je verdiepende vragen en opdrachten aangereikt in een online omgeving, waar je na jouw coachingstraject ook toegang tot blijft houden. De onderwerpen dagen uit, zijn helend, verbindend en prikkelend. Naast deze vragen en opdrachten maken meditatie en eenvoudige breathwork oefeningen deel uit van de coaching. Alles om hoofd en hart te kunnen verbinden. 

Ik coach bewust 1-op-1, afgestemd op jouw hulpvraag, wensen en verlangens. Mijn coaching is concreet en doelgericht, met ruimte en aandacht voor jou en jouw proces.Wil je weten of Manifest from the HEART aansluit bij wat jij nodig hebt? Boek dan meteen even een online kennismakingsafspraak in. Dan weet je meteen of mijn coaching is wat jij zoek.

Yes! Dit wil ik!

BEN JE ER KLAAR VOOR?

It's time to MANIFEST

Ben jij er klaar voor om nou eindelijk eens echt af te rekenen met die onrust in je? Om te ontdekken waar je werkelijk naar verlangt en wat jou in de weg staat om dat voor elkaar te krijgen? Wil je Mind, Body & Soul leren verbinden? En ben je nieuwsgierig naar de combinatie van Mindfulness & Heartfulness, NLP & Tantra? Dan is Manifest from the HEART precies wat jij zoekt.

Manifest from the HEART

€2.997 ex btw

4 MAANDEN

 • Persoonlijke intake (online via ZOOM)
 • 4 x live 1-op-1 sessie van 2 uur
 • 4 x 1-op-1 online coach call
 • Verdiepende vragen & opdrachten
 • Meditaties, eenvoudige breathwork oefeningen
 • Tussentijds contact indien gewenst
 • Betaling in twee termijnen is mogelijk
YES! Ik wil graag een intake!
Frequently Asked Questions

 

Trust your senses, open your heart & follow your soul"

It's time to 
Manifest from the HEART

 

Let's dive in!

VAN HOOFD NAAR HART. VAN BINNEN NAAR BUITEN. 

Hi, ik ben Miriam. HEART centered Transformatiecoach & mentor 

Van strafrechtjurist bij het openbaar ministerie tot mede-eigenaar van een succesvolle business in de vastgoed branche. Van grote successen tot een 60-urige werkweek, waarna het roer drastisch om mocht. Van wandelend hoofd naar HEART centered ondernemer, waarbij ik NLP met de wijsheid van Tantra verbind. Ik help jou om de stap van hoofd naar hart te maken. Van ratio naar gevoel. Van buiten naar binnen. Zodat je helder krijgt wat jij te doen hebt, om zodoende de impact te realiseren waar je zo naar verlangt.

It's time to do it the HEART way.

 

Meer over mij

BEN JE ER KLAAR VOOR?

It's time to MANIFEST

Ben jij er klaar voor om nou eindelijk eens echt af te rekenen met die onrust in je? Om te ontdekken waar je werkelijk naar verlangt en wat jou in de weg staat om dat voor elkaar te krijgen? Wil je Mind, Body & Soul leren verbinden? En ben je nieuwsgierig naar de combinatie van Mindfulness & Heartfulness, NLP & Tantra? Dan is Manifest from the HEART precies wat jij zoekt.

Manifest from the HEART

€2.997 ex btw

4 MAANDEN

 • Persoonlijke intake (online via ZOOM)
 • 4 x live 1-op-1 sessie van 2 uur
 • 4 x 1-op-1 online coach call
 • Verdiepende vragen & opdrachten
 • Meditaties, eenvoudige breathwork oefeningen
 • Tussentijds contact indien gewenst
 • Betaling in twee termijnen is mogelijk
YES! Ik wil graag een intake!

Benieuwd of Manifest from the HEART bij jou past?

Voel je je aangesproken door wat je hier leest en zie je jezelf al helemaal opgaan in de deep dive van Mindfulness en Heartfulness? Laten we dan even kennismaken, dan hebben we snel helder of mijn aanpak is waar jij naar verlangt.

Boek meteen jouw kennismakingsgesprek in