Even kennismaken?

Onvoorwaardelijke liefde

May 22, 2021

Onvoorwaardelijke liefde. Wie verlangt er niet naar? Later als ik groot ben dan...

Ik ben zelf niet het type dat ooit van een witte bruidsjurk heeft gedroomd. Laat staan van huisje, boompje, beestje. Ik deed maar wat eerlijk gezegd.

En zonder een ander hiermee voor het hoofd te willen stoten of te kwetsen (we all have our story, I know), ‘kreeg’ ik dus twee kinderen. Zoals het hoort of gaat.

Daarmee brak voor mij een periode aan die ik niet had kunnen voorzien, dan wel voorspellen. Wat ik leerde is dat niets vanzelfsprekend is. En liefde niet zonder voorwaarden. Of eerder...ik ontdekte dat ik niets, maar dan ook niets van de liefde wist.

Naast moeder worden, kreeg ik er een verhaal bij. Ik was in twee jaar tijd moeder geworden van twee dove kinderen. En ook al krijgt niemand een gebruiksaanwijzing cadeau bij de komst van een kind, ik had er graag een gehad. Hoe doe je dat nou eigenlijk, als je niet alleen je zogenaamde vrijheid, maar ook jezelf verliest? Hoe verwerk je life changing events die op zo’n pijnlijk niveau je hele wereld overhoop halen?

Met de komst van mijn kinderen is mijn persoonlijke reis naar binnen begonnen. Al zag ik dat toen nog niet.

De afgelopen jaren hebben in het teken gestaan van helen. Van alle pijn doorvoelen, al het verdriet toelaten en daarmee alle lagen omarmen. Om te ontdekken dat nou net daar de liefde huist. In mij.

Liefde voelen voor mijn kind, onvoorwaardelijke liefde, ging als vanzelf. Maar liefde voelen voor alles wie ik zelf was, kende vaak de meest bizarre voorwaarden.

Wat als je je realiseert dat liefde nou juist datgene is dat geen grenzen kent? Wat er altijd is en voor wie je niets of niemand nodig hebt? Puur omdat jij liefde bent?

——
#liefde #zelfliefde #bewustzijn #spiritualiteit #consciousness #consciouslivinglovingleading #coach #nlp #divinefeminine #innerjourney #letthehealingbegin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

CALL TO ACTION

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.