Even kennismaken?

Be your own Guru

May 24, 2021

Wat is waar? Wie weet hoe het zit? Wie leidt de weg? Als dit, dan dat...

Wat als...we hier zijn om onze eigen lessen te leren? Om buiten onze bestaande paden te lopen? Om te helen wat er te helen valt, zodat je door mag. Lichter, zachter, echter.

Te vaak kijken we naar een ander. Passen we ons aan aan wat niet meer past. Negeren de signalen die er al veel langer zijn. Maar voor wie of wat?

We hebben allemaal ons eigen verhaal. Onze eigen worstelingen, onze eigen pijn.

Naar mijn mening bestaat er dan ook geen gouden formule of een beste manier. Maar alles begint met een eerste stap...en alleen jij kan die zetten.

Wanneer je je realiseert dat we hier zijn om elkaar te helpen op deze mooie reis, laten we het voor het gemak maar ‘het leven’ noemen, dan zijn er ineens vele handen die kunnen helpen.

Waar je ook begint, vertrouw erop dat alles wat je nodig hebt er al is. Een ander kan je helpen om dat weer te kunnen zien. Je helpen herinneren wie je bent, waar je naar verlangt en waar je toe in staat bent.

En dan? Loop je vol vertrouwen weer je eigen weg. Want in the end is er niemand zo wijs als jij.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

CALL TO ACTION

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.