Even kennismaken?

'Be the observer'

May 25, 2021

‘Be the observer!’

Tot zover de theorie.

Ik weet niet precies wie van jullie deze tijd al een keer heeft doorgemaakt, maar voor mij is dit de eerste keer.

Geloof me, ik ben niet meer zo groen als gras. Met m’n 43 jaar ben ik een vrouw, een moeder, en zegt de jeugd van tegenwoordig ‘u’ tegen me.

Ik heb een prima universitaire studie gevolgd en kleurde uitstekend binnen de lijntjes. De nodige life changing events heb ik vervolgens aangegrepen om het roer drastisch om te gooien.

Ik stond aan de start van een niet onverdienstelijke business, en koos van daaruit om me om te laten scholen en het coaching vak op te pakken. Eerst om andere ondernemers te kunnen coachen op hun business, maar gaandeweg om transformatieve trajecten aan te kunnen bieden. Uiteraard met het leegdrinken van mijn eigen gifbeker onderweg. Ik had eindelijk mijn pad gevonden.

Door C, laten we haar Corrie noemen, nam mijn eigen proces een duikvlucht. Rationeel had ik de boel vrij vlot op een rijtje. Waar rook is vuur. En we kunnen constateren dat de boel nog altijd aardig in de hens staat. Spiritueel gezien dacht ik dat mijn plant medicine reizen, jaren terug, me al een 360 graden view hadden gegeven...little did I know.

Terugkijkend nu, zie ik hoe mooi mijn reis is geweest. Hoeveel betekenis het laatste jaar heeft gehad. En hoe ik inmiddels mijn eigen pad durf te volgen en mijn eigen waarheid durf te leven. Gepaard met wederom life changing keuzes.

Ik geloof dat het leven dient als healing journey. Ik geloof dat we er zijn om dat samen te doen. Ik geloof dat we hier zijn om een ander aan te kunnen reiken wat hij of zij nodig heeft. Ik geloof dat je je eigen lessen door mag geven, zodat een ander verder mag komen. Ik heb mijn pad gevonden. En daarin ben ik niet alleen ‘the observer’, maar hou ik je vast als dat is wat er nodig is ❤️

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

CALL TO ACTION

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.