Over

'If you like to go beyond, you have to look inside'

Hi, ik ben Miriam

Ondernemer, jurist & NLP coach. Denker & Doener. Humor, scherp & pragmatisch. En hier om jou te helpen om een doorbraak te creƫren, zodat je op alle fronten winst zult ervaren.

De aanleiding om in 2012 te gaan ondernemen is een persoonlijke geweest. Na mijn studie Financieel Economisch Strafrecht (afgestudeerd op witwassen), had ik mijn gewenste pad al uitgestippeld. Ik werkt bij het Amsterdamse Parket en wilde Officier van Justitie worden. Ik kon toen alleen niet vermoeden wat de impact zou zijn van het krijgen van twee dove kinderen. Voor mij betekende het een onverwachte carrière switch, met uiteindelijke prachtige levenslessen in het verschiet.

Om meer vrijheid te kunnen creëren met twee kinderen die meer zorg nodig hadden, lag het ondernemerschap voor de hand. Ik ben 7 jaar mede-eigenaar geweest van een snelgroeiend vastgoedpresentatiebedrijf. Ondernemen betekende toen een sprong in het diepe. Door hard te werken en slim in te spelen op de vraag uit de markt groeide het bedrijf al snel uit tot een bekende speler in de markt. 

 

Business & Mindset

Met de opgedane kennis in mijn eigen business ben ik eind 2018 als coach andere ondernemers gaan begeleiden in het laten groeien van hun bedrijf.

Aangezien een bedrijf pas groeit, wanneer de ondernemer groeit, heb ik bewust voor de insteek Business & Mindset gekozen. 

Naast mijn juridische achtergrond ben ik NLP Business & Master Practitioner. Ik werk met kennis van Karakterstructuren (body & mind integration), DISC (gedragsvoorkeursstijlen) en de leer van Eckhart Tolle (The Power of Now).

Business wise werk ik met Scaling Up technieken van Verne Harnish en Michael E. Gerber.

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.